Τα συγκλονιστικά βίντεο της διπλής δολοφονίας

Σοκάρουν κάθε πολίτη οι εικόνες των δυο βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής 1ης Νοέμβρη και την εν ψυχρώ δολοφονία των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Το πρώτο βίντεο είναι αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα η Αντιτρομοκρατική

Υπηρεσία και απεικονίζεται όχι τόσο ξεκάθαρα ο ένοπλος και αδίστακτος δράστης να πυροβολεί συνεχόμενα τα θύματά του.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το δεύτερο βίντεο δημοσιεύτηκε από το zougla.gr, στο οποίο απεικονίζεται ολόκληρη η σκηνή δολοφονίας των Φουντούλη και Καπελώνη, αλλά και ο τραυματισμός του Γέροντα. Να σημειωθεί, πως η Αστυνομία υποστήριξε πως το εν λόγω βίντεο δεν διέρρευσε από αυτήν.

Σε αυτό το βίντεο, που έδειξε και ο Ant1 στο δελτίο ειδήσεων ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του πρώτου που τρέχει αριστερά να γλυτώσει και τα καταφέρνει. Είναι ο τέταρτος της παρέας (αυτόπτης μάρτυρας) που βγήκε αλώβητος.

Εν συνεχεία, ο εκτελεστής στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχονται τους πυροβολισμούς κατάστηθα. Πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και αφού οι στόχοι του έχουν πέσει στο οδόστρωμα ρίχνει τις χαριστικές βολές… Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Φουντούλης ή ο Καπελώνης στέκεται ανήμπορος να αντιδράσει μπροστά στο όπλο του δολοφόνου του, χωρίς να προβάλει καμία αντίδραση, σαστισμένος από όσα συμβαίνουν. Αυτό δεν πτοεί τον αδίστακτο δολοφόνο από το να τον «εκτελέσει».

Όταν ο δολοφόνος απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους χτυπημένους συντρόφους του για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα