Τα στοιχεία της ΕΛ. ΑΣ. στο σημείο που σκοτώθηκε ο Κόλα

Το κινητό τηλέφωνο του Μαριάν Κόλα, που έπεσε νεκρός από πυρά των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Βροσίνας Ιωαννίνων, ερευνούν αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να βρουν πολύτιμα στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραπετών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στη σορό του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες το αποσυναρμολογούσε, βγάζοντας την μπαταρία και την κάρτα sim ώστε να μην μπορούν οι αρχές να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο Κόλα

μαζί με τον Ιλιρ Κούπα, ο οποίος διέφυγε, αποφάσισαν να βγουν από το σημείο που κρύβονταν, αφού θεωρούσαν πως δεν θα γίνονταν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή.

Όπως μαρτυρούν οι αστυνομικοί, Κόλα και Κούπα ήθελαν να φτάσουν στη θάλασσα και με σκάφος να μεταβούν στο Κόσοβο, όπου ήδη βρίσκεται ο επίσης δραπέτης Φάτος Σούλα.

Εξάλλου, η αστυνομία συνεχίζει την επιχείρηση για τον εντοπισμό και του Κούπα, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. από τις μέχρι τώρα βαλλιστικές - συγκριτικές εξετάσεις, προέκυψαν τα ακόλουθα:

έξι (6) κάλυκες, που περισυνελέγησαν από το σημείο, όπου έλαβε χώρα ένοπλη συμπλοκή, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-07-2013) στη Βροσίνα Ιωαννίνων, προέρχονται από το πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov, που έφερε ο θανάσιμα τραυματισθείς (επ.) KOLA (ον.) MARIAN και το οποίο βρέθηκε - κατασχέθηκε στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, από το ίδιο όπλο προέρχονται:

-οκτώ (8) κάλυκες, που βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα, μάρκας LADA , από το οποίο δράστες έβαλλαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-06-2013, κατά αστυνομικού μπλόκου της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη»,

-τρεις (3) κάλυκες, που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Άρτας-Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου δράστες διερχόμενοι με κλεμμένο, από την περιοχή της Παραβόλας όχημα, μάρκας NISSAN , πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου, τις πρώτες πρωινές ώρες της 05-07-2013 και

-έξι (6) κάλυκες, που βρέθηκαν εντός του ως άνω κλεμμένου οχήματος μάρκας NISSAN , το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην πόλη της Φιλιππιάδας Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας (05-07-2013).

Keywords
Τυχαία Θέματα