Τα πήρε… στο «κρανίο» ο Θάνος

Όλη τη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων ξήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης μετά τη σύλληψη δύο στελεχών της συγκεκριμένης υπηρεσίας για εκβιασμό επιχειρηματία. Παράλληλα, προέβη σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

«Έχουμε στα χέρια μας όλες τις παραιτήσεις, πρόκειται για 50 υπαλλήλους και στελέχη, δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους υπαλλήλους και θα δούμε πως θα χειρισθούμε το θέμα», δήλωσε ο κ. Μωραΐτης, ο οποίος έδωσε

εντολή να διεξαχθεί ΕΔΕ, ενώ ζήτησε και τη συνδρομή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.

Ταυτόχρονα, η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, με επιστολή της προς τον επικεφαλής των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, ζήτησε αναδρομικό έλεγχο των υποθέσεων που έχουν χειριστεί οι υπάλληλοι και των τραπεζικών τους λογαριασμών από το 2005, οπότε έγινε η καταγγελία μέχρι σήμερα.

Τελικά, με αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι η πλέον πολυπληθής τάξη εκατομμυριούχων στην Ελλάδα θα αποδειχθεί αυτή των… δημοσίων υπαλλήλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα