Τα νέα από το στρατόπεδο των δυο αιωνίων

Δυσάρεστα για αμφότερους τους αιώνιους τα νέα από τα ιατρικά τιμ για παίκτες-«κλειδιά», με τον Παναθηναϊκό βεβαίως να έχει πιο κρίσιμες απώλειες εν όψει της «μητέρας των μαχών» τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Από τη μια πλευρά, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός προσπαθεί να αφήσει πίσω

του την κακή εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι έχει μυαλό μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να υπάρχουν στα πλάνα του Πεδουλάκη οι Παππάς, Ματσιούλις κι Ούκιτς. Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς προστέθηκε τελευταίος όλων στο απουσιολόγιο με θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του.

Την ίδια ώρα οι Παππάς & Ματσιούλις συνέχισαν τις ατομικές προπονήσεις τους, με τον 29χρονο Λιθουανό φόργουορντ να προσπαθεί να ανατρέψει τις σε βάρος του πιθανότητες συμμετοχής του.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν σήμερα, Παρασκευή από την Πολωνία - όπου την Πέμπτη (19/12) αντιμετώπισαν (80-91) την Ζιέλονα Γκόρα για την Ευρωλίγκα - και στη συνέχεια βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να προπονηθούν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Εϊσι Λο απουσίαζαν από το «ξεμούδιασμα» του Ολυμπιακού, καθώς ακολούθησαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Λο από την πλευρά του συνέχισε την θεραπευτική αγωγή για να υποχωρήσει το υγρό από το γόνατο. Η κατάσταση και των δυο θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα