Τα έκανε σαράντα ο Ολυμπιακός και έστειλε για μνημόσυνο της ΑΕΚ

Χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός και έχοντας στις τάξεις του έναν παίκτη, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που τα ματς με την ΑΕΚ του ξυπνούν το ένστικτο του σκόρερ, δε δυσκολεύτηκε να νικήσει 3-0 την ΑΕΚ που στάθηκε αρκετά καλά, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί

καμία από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Ο Ολυμπιακός σαραντάρισε τους τίτλους τους πρωταθλήματος , ανήμερα των 88ων γενεθλίων του και σαράντα μέρες πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Ενδεχομένως να έστειλε την ΑΕΚ με αφετηρία τη σημερινή ημέρα να κάνει μνημόσυνο στις 21 Απριλίου για τον υποβιβασμό της από την πρώτη κατηγορία!

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πετύχει το γρήγορο προβάδισμα στο (13') ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και στο 55' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του τα οποία ήταν και τα πρώτα του στη σεζόν που ουσιαστικά άρχισε πριν από λίγες μέρες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού το περασμένο καλοκαίρι που τον κράτησε εκτός για μήνες.

Το 3-0 το δημιούργησε ο Τζεμπούρ και το πέτυχε ο Αμπντούν. Σκόρερ θα μπορούσε να είχε χριστεί και ο Μανιάτης αλλά το σουτ του αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού στο 92' σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΚ.

Μια φάση νωρίτερα από το 2-0 του Παπαδόπουλου ο Κορδέρο της ΑΕΚ είχε χάσει μοναδικό τετ α τετ στο οποίο πλάσαρε άστοχα και πέταξε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Ένωση παραμένει στους 26 βαθμούς και η μάχη για την παραμονή της κορυφώνεται εκ νέου, αφού με τη νίκη του ο Άρης την πλησίασε στον βαθμό.

Διαιτητής: Γιάχος

Βοηθοί: Ποντίκης, Φραγκιαδάκης

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο (38' Μασάντο), Βλαχοδήμος (64' Ιμπαγάσα, 74' Φουστέρ), Αμπντούν, Τζιμπούρ.

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Φέτσης (69' Τσίτας), Κορδέρο (89' Αναστασόπουλος), Ρίκκα, Κατίδης, Φούντας (76' Ανάκογλου) Γκερέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα