Τα «έχωσε» σε όλους ο Μπόλονι

Έξαλλος από την αποβολή του (δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια για να κάνει… την ανάγκη του) εμφανίσθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» με την Κέρκυρα (0-4).

Ο Ρουμάνος κόουτς, αντί να ασχοληθεί με την εικόνα της ομάδας του και το νικηφόρο πέρασμα από την

Κέρκυρα, προτίμησε να αναφερθεί στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην είσοδο προς τα αποδυτήρια του γηπέδου, με τον ίδιο να εμποδίζεται και να βρίζεται στα ρουμάνικα από ένα άγνωστο άτομο.

Ο Μπόλονι δήλωσε λυπημένος για το συμβάν, τα «έβαλε» με την ελληνική Αστυνομία, ενώ θυμήθηκε την αντιμετώπιση των οπαδών του Άρη στο μεταξύ τους ματς στο «Χαριλάου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:

«Πιθανότατα δεν είμαι αρκετά έξυπνος γιατί εξυπνάδα είναι να μάθεις να προσαρμόζεσαι κι εγώ δεν έχω προσαρμοστεί. Είμαι λοιπόν πολύ λυπημένος σήμερα.

Μου αρέσει η Ελλάδα και η Κέρκυρα όπου δεν αποκλείεται να την ξαναδώ ως τουρίστας, μου αρέσουν οι Έλληνες, δεν μου αρέσει η διοργάνωση του πρωταθλήματος, η Αστυνομία που δεν κάνει τίποτα. Αν έχω την ευκαιρία θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο στο συμβόλαιό μου.

Έχω κι εγώ, όπως όλοι αρνητικά σημεία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολλά. Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες, συνήθως πίνω νερό πριν τους αγώνες και σήμερα μετά από 45 λεπτά έπρεπε να πάω στη τουαλέτα. Κι όταν είδα το 2-0, ήθελα να πάω στα αποδυτήρια.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας προπονητής δεν μπορεί να πάει στα αποδυτήρια όταν το θελήσει. Στο 1ο λεπτό, στο 20ο λεπτό. Και το να έχεις μπροστά σου τέσσερις οι οποίοι δεν ξέρω αν ήταν επίσημοι και πίσω από αυτούς αστυνομικούς και να μην με αφήνουν να μπω μέσα, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Δεν ήθελα να κάνω την ανάγκη μου πάνω μου, έσπρωξα κάποιον για να μπω μέσα. Ο τέταρτος διαιτητής άκουσε τι έδειξε η κάμερα και μου είπε ότι απαγορεύεται να επιστρέψω στον αγώνα.

Γιατί δύο μέτρα πίσω από εμένα πρέπει να αποδεχθώ την παρουσία ενός τύπου που δεν γνώριζα ο οποίος μιλούσε με άσχημη μεν προφορά, αλλά μιλούσε ρουμάνικα. Μου έλεγε 'μείνε στη θέση σου, σκάσε, βούλωσέ το επί 45 λεπτά. Γιατί να το αποδεχθώ; Και κάνω ένα βήμα πίσω και θα μιλήσω για τον αγώνα με τον Αρη.

Γιατί θα πρέπει να αποδεχθώ να με φτύνει ο κόσμος; Η διοργανώτρια αρχή αποδέχεται εκεί και μόνο εκεί να μην υπάρχει προστατευτικό. Στα άλλα γήπεδα υπήρχαν κανονικά κιγκλιδώματα, μόνο εκεί δεν είχε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί η Αστυνομία, θα τους κρίνει ο Υπουργός τους. Θέλω να κάνω όμως μια ακόμη ρητορική ερώτηση. Γιατί κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Europa League δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα; Γιατί στην Ελλάδα δημιουργούνται;»

Keywords
Τυχαία Θέματα