Τα δίνουν όλα οι παίκτες!

Πολύ ιδρώτα έριξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σήμερα Τετάρτη στην Νέα Μεσήμβρια. Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν σε διπλές προπονήσεις μία το πρωί μία το απόγευμα με τον Γιώργο Γεωργιάδη να… τρέχει πολύ την ομάδα και τους παίκτες να τα δίνουν όλα σε δύο δυνατές σε ένταση προπονήσεις.

Τον τελευταίο καιρό οι ρυθμοί τις προπόνησης έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα και έχει ανέβει η ένταση κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό όχι μόνο από τους ίδιους

τους ποδοσφαιριστές αλλά και όσους παρακολουθούν.

Οπως το INPAOK αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Γεωργιάδης με το που ανέλαβε την ομάδα ως πρώτος προπονητής είχε ως πρόθεση να ρίξει το βάρος στην αλλαγή ψυχολογίας και στην φυσική κατάσταση της ομάδας. Το αν θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα ή όχι θα φανεί σύντομα στο γήπεδο, οι προσπάθειες πάντως για αλλαγές στην προπόνηση είναι εμφανείς.

Και σήμερα το απόγευμα η προπόνηση ήταν βασισμένη πάνω στην φυσική κατάσταση. Οι παίκτες προπονήθηκαν σε ιδιαίτερα ψηλή ένταση. Η ομάδα ακολούθησε κυκλικό πρόγραμμα ασκήσεων με σλάλομ και τελειώματα και ένας εναντίον ενός σε μικρές εστίες και τρεις εναντίον τριών σε γήπεδο 20 μέτρων.

Και το πρωί όμως η προπόνηση είχε αυξημένη ένταση με ασκήσεις τεχνικής με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα