ΣΥΡΙΖΑ μολότοφ: “Έπεσε καμία πέρσι;”, αναρωτιέται ο Μπάρκας (vid)

ΣΥΡΙΖΑ μολότοφ: “Συμμετέχω κάθε χρόνο στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Επειδή έτυχε να είμαι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία, όλα αυτά που ακούγονται από τη ΝΔ περί τσαγιών και παρουσίας σε ξενοδοχεία κτλ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς η ΝΔ επικαλείται ψεύτικες ειδήσεις ή δημιουργεί αν θέλετε ψεύτικες ειδήσεις. Αν αφήσουμε τέτοια

πράγματα να τα χαρακτηρίζουμε πειράγματα, τότε χάνουμε την ουσία της είδησης ή της πολιτικής παρέμβασης. Ο πρώην Πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια ειρηνική πορεία για το Πολυτεχνείο. Αυτό που μάλλον θα ήθελε η ΝΔ και συγγνώμη που θα το πω θα ήταν να υπάρχει προπηλακισμός εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού ή κόσμος να τον βρίζει και να δημιουργηθεί ένταση μόνο με την παρουσία του. Επειδή συνέβη ακριβώς το αντίθετο, ο κόσμος χάρηκε που συμμετείχε ο πρώην Πρωθυπουργός σε μια πορεία” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε για την δήλωση του κ. Παπαχριστόπουλου για τον κ. Χρυσοχοΐδη “δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο κ. Παπαχριστόπουλος. Οφείλω να πω ότι ήταν μια ειρηνικότατη πορεία και σε αυτό έβαλε το χέρι της και η Αστυνομία με την έννοια ότι προφανώς τα μέτρα που πάρθηκαν βοήθησαν στο να υπάρξει ειρηνική πορεία, όμως και ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία αυτή διεκδίκησε να είναι ειρηνική. Απομόνωσαν ενδεχομένως πράγματα και καταστάσεις τα οποία θα μπορούσαν να είναι “εύφλεκτα υλικά” σε μια τέτοια πορεία”.

Μπάρκας: Όταν ένα κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης λέει τέλος η ανοχή, είναι πολύ σοβαρό για να το ξεπερνάμε έτσι

“Όταν ένα κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης λέει τέλος η ανοχή, θεωρώντας ότι μέχρι τώρα είχαμε ανοχή και το ξύλο θα είναι στη λογική αντιμετώπισης καταστάσεων στον πολιτικό βίο της χώρας, αυτό είναι πολύ σοβαρό για να το ξεπερνάμε έτσι. Είναι το κλείσιμο του ματιού απέναντι στις κατασταλτικές δυνάμεις, που μέχρι τώρα λέγανε που είχαμε μπλέξει με την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να ξεσπαθώσουμε” συμπλήρωσε.

Βίντεο: “Έπεσε πέρσι μολότοφ;”, αναρωτιέται ο Μπάρκας
Keywords
Τυχαία Θέματα