Συνελήφθη ο «τσαντάκιας» που προκάλεσε τον θάνατο της 85χρονης στην Ηλιούπολη

Στη δημοσιότητα δίνονται με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 36χρονου Αλβανού υπηκόου, ο οποίος συνελήφθη αρχές Δεκεμβρίου για άγριες, αιματηρές επιθέσεις κατά ανύποπτων γυναικών για την αρπαγή της τσάντας τους, οδηγώντας τη μία εξ αυτών στο θάνατο, λόγω των βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη όταν την έριξε στην άσφαλτο.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Κατά το σκεπτικό του εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση είναι το ότι «ο κατηγορούμενος,

τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο της σύλληψης του».

Το ρεπορτάζ του alphafreepress.gr

Για την αιματηρή δράση του προαναφερόμενου κακοποιού, έγραφε στις 3 Δεκεμβρίου, το Alphafreepress: «Αλβανός κακοποιός, που έκανε χρήση, τουλάχιστον ναρκωτικών χαπιών και πιθανότατα και άλλων ουσιών, ήταν ο «τσαντάκιας», που προκάλεσε την πτώση στο οδόστρωμα, τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι και εν τέλει τον θάνατο 85χρονης στην Ηλιούπολη και τον βαρύ τραυματισμό μιας άλλης, 75χρονης γυναίκας στη Δάφνη. Η άτυχη ηλικιωμένη που υπέκυψε στα τραύματά της, δύο ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε, στην επίθεση που δέχθηκε από τον κακοποιό, ο οποίος επέβαινε σε κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να κρατήσει την τσάντα της, που περιείχε μόνο τα κλειδιά του σπιτιού της και της ήταν αναγκαία να ανοίξει την πόρτα της…

Τις άγριες επιθέσεις, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποίησαν τον 36χρονο δράστη, τον οποίο συνέλαβαν στην Ηλιούπολη». Στη συνέχεια η Αστυνομία παρέθετε τα γεγονότα, που οδήγησαν στον θάνατο της 85χρονης στην Ηλιούπολη και στον βαρύ τραυματισμό της 75χρονης, στη Δάφνη: «Ειδικότερα, ως προς το χρονικό των υποθέσεων, βραδινές ώρες της 10ης Νοεμβρίου, στην Ηλιούπολη Αττικής, ο δράστης, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, άρπαξε την τσάντα πεζής ηλικιωμένης. Από το τράβηγμα η παθούσα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της στο κεφάλι, από τον οποίο, δύο ημέρες αργότερα, επήλθε ο θάνατός της, σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν».

Στον δρόμο του η 75χρονη

Τις επόμενες ημέρες, κινήθηκε στη Δάφνη και στην οδό Διστόμου, όρμησε να αρπάξει την τσάντα της 75χρονης από την οποία προκλήθηκε ο βαρύς τραυματισμός της (κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων), λόγω της πτώσης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά δισκία, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και κινητό τηλέφωνο.

΄

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη, 85χρονης, Ηλιούπολη,synelifthi, 85chronis, ilioupoli