Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος της οικογένειας ομογενών στην Ουάσινγκτον

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο φερόμενος ως δολοφόνος τριών μελών της οικογένειας ομογενών Σαββόπουλος. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αποκαλύφθηκε από το DNA που βρήκαν σε μια πίτσα που είχε παραγγείλει κατά τη διάρκεια της ομηρίας των τριών μελών της οικογένεειας (Σάββας Σαββόπουλος, η σύζυγός του και δεκάχρονος γιος τους) και της οικονόμου τους, ονομάζεται Ντάρον Ντίλον Ουϊντ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την εγκληματική αυτή

ενέργεια έχουν συλληφθεί ακόμα πέντε άτομα τα οποία κιαι προφυλακίστηκαν .

Ο Ουϊντ ήταν κρυμμένος έσα σε ένα φορτηγό στο Μπρούκλιν, ενώ είχε ξυρίσει τα ράστα μαλλιά του για να μην αναγνωρίζεται. Στο σημείο όπου τον συνέλαββαν οι αρχές βρήκαν και εκατοντάδες χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ουίντ είχε ταξιδέψει από την Ουάσινγκτον, όπου σκότωσε τα τρία μέλη της οικογένειας Σαββόπουλος, στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δει την φίλη του, η οποία ανακρίνεται, χωρίς ωστόσο να τις έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία μέχρι στιγμής.

Οι δολοφονίες έγιναν στις 13 Μαΐου στην έπαυλη του πολυεκατομμυριούχου ομογενή Σάββα Σαββόπουλος, με τον δράστη να έχει κτυπήσει τα θύματα, ενώ μετά έβαλε και φωτιά στο χώρο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας American Iron Works με υλικά οικοδομών, ενώ ο Ουίντ είχε εργαστεί στην εταιρεία του για ένα διάστημα, γεγονός που «λύνει» το γρίφο του πως μπήκε στην έπαυλη της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα