Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ : «Μασάζ» στους βουλευτές από Τσίπρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιδιώκει να «ανυψώσει» το ηθικό των βουλευτών και να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες «εκπλήξεις» ενόψει της ψήφισης των προαπαιτουμένων που απορρέουν από την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο πρωθυπουργός όπως εκτιμάται θα αναφερθεί στις εξελίξεις σχετικά με την διαπραγμάτευση , θα σημειώσει τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης σχετικά με τα εργασιακά, ενώ θα εκφράσει την πεποίθησή του ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση και θα ακολουθήσει η συζήτηση για την διευθέτηση του δημοσίου χρέους. Επιπλέον θα διαβεβαιώσει τους βουλευτές ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.

Σημαντική πτυχή της τοποθέτησής του θα είναι αυτή που αφορά τόσο στο πρόσφατο «ναυάγιο¨των συνομιλιών για το Κυπριακό όπως και στις νέες προκλήσεις από το Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνεδρίαση λάβει χώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στις 13:30. Θα υπάρξει εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού και αναμένεται να λάβουν το λόγο, -χωρίς την παρουσία ΜΜΕ- και βουλευτές του κόμματος.

Το άρθρο Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ : «Μασάζ» στους βουλευτές από Τσίπρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα