Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι στην Λέσβο

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Καλλονής Λέσβου για το κλείσιμο των Δημοσίων Υπηρεσιών ΔΟΥ και ΙΚΑ με καθολικό ξεσηκωμό, κλείσιμο των καταστημάτων και συγκέντρωση διαμαρτυρία φορέων και κατοίκων την προσεχή Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Ο βράχος που είχε κλείσει την είσοδο στη ΔΟΥ μπορεί να έχει (προσωρινά;) παραμεριστεί αλλά οι κινητοποιήσεις υπόσχονται πολλές ανάλογες ενέργειες…

Αναλυτικότερα σύμφωνα

με το δελτίο τύπου της Επιτροπής Αγώνα:

απ’ το πρωί θα κλείσουν καταστήματα, σχολεία, συνεταιρισμοί, ελαιοτριβεία, τυροκομεία, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσίες, ιατρεία, φαρμακεία και ιδιωτικά γραφεία. Στις 8 θα γίνει το κλείσιμο του δρόμου στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ενώ το απόγευμα, στις 6, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω μορφές που θα πάρει ο αγώνας της λεσβιακής υπαίθρου, όλης της Λέσβου.

«Είμαστε σε επαφή και με άλλες περιοχές του νησιού, πέραν της Καλλονής και του βορειοδυτικού τμήματος, προκειμένου όλοι μαζί συντονισμένα να διεκδικήσουμε να μην ερημώσει ο τόπος μας», ανέφερε το μέλος της Επιτροπής Μαρία Νικολάρα, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται στις κινητοποιήσεις να μετάσχει όλη η Λέσβος.

Όπως προσέθεσε η κ. Νικολάρα, απ’ την ενημέρωση που είχε, από χθες το πρωί την πόρτα τής υπό κατάληψη ΔΟΥ Καλλονής κλείνει ένας βράχος που τοποθετήθηκε εκεί, στη θέση του χωματουργικού μηχανήματος που έπρεπε να αποδεσμευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα