Συνεχίζει το θέμα με τους ομοφυλόφιλους ο Νικολόπουλος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνέχεια στο ζήτημα που ανέκυψε μετά το πολύ προσβλητικό tweet για τους γάμους ομοφυλοφίλων δίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αποστέλλοντας επιστολή στον ομοφυλόφιλο Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, τον οποίο και έθιξε ο κ. Νικολόπουλος.

Στην επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος θέτει σειρά ερωτημάτων στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, τον καλεί σε δημόσιο διάλογο και τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Εξάλλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, ενώ σχολίασε και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα: «Είναι ψεκασμένοι».

«Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε «ψεκασμένοι»», επισήμανε ο κ. Νικολόπουλος προς τον κ. Κούρκουλα.

Το άρθρο Συνεχίζει το θέμα με τους ομοφυλόφιλους ο Νικολόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα