Συνέχεια στο Champions League με το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζεται σήμερα το Champions League με το παιχνίδι του 5ου ομίλου ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μάντσεστερ Σίτι στο Μόναχο, «κλέβει» ουσιαστικά την παράσταση σε αυτή τη δεύτερη ημέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης.

Στον ίδιο όμιλο η Ρόμα, υποδέχεται στο «Ολύμπικο» ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στον 6ο όμιλο ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη

δοκιμάζεται απέναντι στη Μπαρσελόνα στο Καμπ Νου, με τον Λουίς Ενρίκε να κάνει το ντεμπούτο του ως τεχνικός στο Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι του έκτου ομίλου, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Παρί Σεν Ζερμέν, την UEFA απασχολείο ο κίνδυνος να δημιουργηθούν επεισόδια μεταξύ των γάλλων και των ολλανδών οπαδών και για τον λόγο αυτό οι Αρχές έχουν επιστρατεύσει μέχρι και βέλγους αστυνομικούς για το παιχνίδι αυτό.

Στον 7ο όμιλο η Τσέλσι που διανύει περίοδο φόρμας αντιμετωπίζει την Σάλκε, ενώ η Μάριμπορ επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 15 χρόνια, και υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που επίσης επιστρέφει μετά από έξι.

Στον 8ο όμιλο η Ατλέτικο Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε φιλοξενεί την επικίνδυνη επιθετικά Σαχτάρ. Φαβορί η Πόρτο στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, κόντρα στη Μπάτε Μπορίσοφ.

Το πρόγραμμα (21:45)

Α’ όμιλος

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι

Β’ όμιλος

Μπαρτσελόνα – ΑΠΟΕΛ

Άγιαξ – Παρί Σεν Ζερμέν

Γ’ όμιλος

Τσέλσι – Σάλκε

Μάριμπορ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δ’ όμιλος

Πόρτο – Μπάτε Μπορίσοφ

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Keywords
Τυχαία Θέματα