Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αναβρύτων

Τους τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν στην εκπαιδευτική κοινότητα του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων εξέτασαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη Διεύθυνση του σχολείου, στη διάρκεια συνάντησής τους στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Τον κ. Πατούλη επισκέφθηκαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Σοφία Γελεδάκη, ο Υποδιευθυντής κος Εμμανουήλ Ριτσατάκης, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Χρύσανθος Καρούζος και το Προεδρείο του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου παραβρέθηκαν επίσης στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.

Στο θέμα της επαναλειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται εντός του Δάσους Συγγρού και ανήκει στο ΙΓΕ, με παρέμβαση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο Δήμος Αμαρουσίου θα αποστείλει έγγραφο προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με το οποίο θα αιτείται να πραγματοποιηθούν όλες οι επισκευαστικές εργασίες και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις που απαιτούνται, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του γυμναστηρίου.

Το έγγραφο του δήμου που θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνοδεύσει επιστολή των μαθητών όλων των σχολείων που βρίσκονται εντός του Δάσους Συγγρού ( Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ), με το αίτημά τους για επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου.

Όσον αφορά στη λειτουργία κυλικείου εντός του χώρου του Γυμνασίου, η Διοίκηση πρότεινε να εξετασθεί η τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, μέχρι να πραγματοποιηθούν όλες οι ενέργειες για την έγκριση λειτουργίας κυλικείου μέσα στο χώρο του σχολείου.

Αναφορικά, με τους χώρους άθλησης που πρόσκεινται στα σχολεία και χρησιμοποιούνται από τους μαθητές, η Διεύθυνση του σχολείου ενημερώθηκε ότι ήδη οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα