Συναντήσεις στα σχολεία και διανομή σχολικών ειδών

Με αφορμή τη διανομή των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν μετά την εθελοντική πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι. Επιστροφή Στο Μέλλον», για τους μαθητές που αδυνατούν να τα αγοράσουν, κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τους  κ.κ. Αλέξανδρο Μπρέγιαννη και Παναγιώτη Σαγρή ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα συναντήσεις με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων του Αμαρουσίου.

Αναφερόμενος σ’ αυτή την πρωτοβουλία, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξανδρος

Μπρέγιαννης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας στην συλλογή σχολικών ειδών, που οργανώσαμε, κατέδειξε ότι η αυξημένη κοινωνική ευαισθησία είναι το πρώτο βήμα για να υπερβούμε την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε αρωγοί σε κάθε ζήτημα που αφορά την στήριξη του χώρου της παιδείας.

Θέλουμε να μοιραστούμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των εκπαιδευτικών, των μαθητών, αλλά και των γονιών για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δώσουμε λύσεις σε αυτά.

Θα είμαστε δίπλα τους, γιατί πιστεύουμε πως ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγει η χώρα από την κρίση είναι η επένδυση στην παιδεία και κυρίως στη νέα γενιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα