Συναντήσεις και συσκέψεις πριν από την τρόικα

Η τρόικα καταφθάνει αύριο στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, και στην κυβέρνηση τρέχουν με μπαράζ ενδοκυβερνητικών συναντήσεων για να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι στους τροϊκανούς.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί υπήρξε, συνάντηση, περίπου μιας ώρας, μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη,

στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το απόγευμα, ο Γκικας Χαρδούβελης αναμένεται να περάσει και πάλι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές συσκέψεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας με υπουργούς οι οποίοι χειρίζονται ζητήματα που βρίσκονται στο μνημόνιο.

Ο κ. Χαρδούβελης συναντήθηκε την Κυριακή με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση ο οποίος έχει και την δυσκολότερη αποστολή καθώς η τρόικα επιμένει για τα θέματα των ομαδικών απολύσεων και για αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο αλλά και στο ασφαλιστικό.

Από το πρωί ο υπουργός Οικονομικών έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Ανάπτυξης Ν. Δένδια, Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη, Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη και Υγείας Μ. Βορίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα