Σύλληψη βαρώνων καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης στην Ηλεία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και την περαιτέρω προώθηση και διακίνηση των μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Την περασμένη Πέμπτη η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Ηλεία, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, έφερε στο φως την δράση

της εγκληματικής ομάδας η εξάρθρωση της οποίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, επετεύχθη στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας και Εύβοιας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δώδεκα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όλοι Έλληνες, από τους οποίους δέκα άνδρες, ηλικίας από 21 έως 72 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 48 και 53 ετών. Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οκτώ ακόμα μέλη της σπείρας, τέσσερις Έλληνες και τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας.

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται, σε βαθμό κακουργήματος, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Το άρθρο Σύλληψη βαρώνων καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης στην Ηλεία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα