Σύλληψη Πακιστανού για αρπαγή και εκβίαση ομοεθνούς του

Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας, στα Εξαμίλια Κορινθίας, ένας 38χρονος υπήκοος Πακιστάν, μέλος ομάδας αλλοδαπών, για αρπαγή 30χρονου ομοεθνούς του, καθώς επίσης και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και σωματικές βλάβες. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ομάδα Πακιστανών, αφού πρώτα επικοινώνησε τηλεφωνικά την Πέμπτη, με τον 30χρονο ομοεθνή τους, χρησιμοποιώντας το

πρόσχημα της προσφοράς εργασίας, συναντήθηκαν μαζί του, το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, στο Κιάτο Κορινθίας, τον επιβίβασαν σε όχημά τους και με τη χρήση σωματικής βίας τον εξανάγκασαν να τους ακολουθήσει.

Στη συνέχεια, πραγματοποιώντας τηλεφωνικές επικοινωνίες με συγγενικά του πρόσωπα στο Πακιστάν, ζητούσαν τη καταβολή χρηματικού ποσού, ως αντάλλαγμα, για να τον απελευθερώσουν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι είχαν μεταφέρει τον 30χρονο ομοεθνή τους, σε σπίτι στην Κόρινθο, από το οποίο κατόρθωσε ο ίδιος να διαφύγει χθες τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ερευνών, που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα