Συλλήψεις Κολωνός: Επιχειρηματίας μετάλλων ο 34χρονος

Επιχειρηματίας, με καταγωγή από το Μαρούσι, ο οποίος κατέχει πλειοψηφικό ποσοστό σε οικογενειακή εταιρία μετάλλων, είναι ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, το οποίο παραμένει με κάποια από τα αδέλφια του, στη θαλπωρή του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Παίδων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο συγκεκριμένος 34χρονος, που διαμένει σε άλλη περιοχή του κέντρου,

οδηγείται στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος ότι ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι Αρχές να τον ταυτοποιήσουν. Είναι ο τρίτος άνδρας, που συλλαμβάνεται από την αστυνομία τα τελευταία τρία 24ωρα καθώς προηγήθηκαν οι συλλήψεις ενός 33χρονου και ενός 36χρονου.

Την ίδια στιγμή δύο άλλα άτομα, από αυτά που συνομίλησαν με την 12χρονη στην ίδια εφαρμογή, προσήλθαν αυτοβούλως στα γραφεία της Ασφάλειας και ανέφεραν αυτές τις συνομιλίες, με τον ισχυρισμό ότι έμειναν μόνο στη συνομιλία, υποψιαζόμενοι από αυτά που πληροφορούνται ότι επρόκειτο για τη 12χρονη.

Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη του 34χρονου επιχειρηματία, η Αστυνομία, αργά το βράδυ της Κυριακής εξέδωσε την πάρα κάτω ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σε ό,τι αφορά την ταυτοποίηση ατόμων, που φέρεται να συνομιλούσαν με την 12χρονη, σε άλλη επίσημη ενημέρωσή της, η Αστυνομία αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία. Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση». Υπενθυμίζεται ότι και προ ημερών, είχε συμβεί το ίδιο με δύο άλλα άτομα τα οποία συνομιλούσαν στην ίδια εφαρμογή με την 12χρονη: Και αυτά τα δύο πρόσωπα είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Ασφάλεια, πρωϊνές και απογευματινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου. Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι: «Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους, συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν τα κινητά

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα