Συλλήψεις για τη δολοφονία κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο ένας εκ των δραστών της ληστείας μετά φόνου σε βάρος κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, το Μάιο του 2011.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 23 και 26 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Όπως

προέκυψε, οι δύο δράστες φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας και κρατώντας όπλα, είχαν εισέλθει στο κοσμηματοπωλείο του θύματος, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Ακολούθως διέφυγαν με μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη τους και τα όπλα και στη συνέχεια κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί σήμερα στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα