Συλλήψεις για 12χρονη – Κολωνός: Ποιός είναι ο 57χρονος «Μιχάλης»

Στη σύλληψη 57χρονου με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» προχώρησε η Αστυνομία, για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 57χρονος από τον Πειραιά, είναι ο όγδοος που συλλαμβάνεται για τη δυσώδη υπόθεση, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Συνελήφθη πριν από λίγο με ένταλμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης

Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 10 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης. Σύμφωνα με το Mega, το πραγματικό όνομα του «Μιχάλη» είναι Μανώλης. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως ο Μανώλης είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος διαφήμιζε σε ιστοσελίδες με οίκους ανοχής τη 12χρονη. Έκλεινε, δηλαδή, ραντεβού για την ανήλικη. Ο 57χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στον Πειραιά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση και φέρεται να είναι συνεργάσιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα