Συλλαλητήριο αγροτών – Λάρισα: Διαμαρτυρόμενοι κατέλαβαν μέρος της Εθνικής Οδού

Την Εθνική Οδό έκλεισαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα. Οι αγρότες μετά από διαβουλεύσεις που είχαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και την άρνηση αυτών να τους επιτρέψουν την άνοδο στην Εθνική Οδό, κινήθηκαν πεζή και κατέλαβαν μέρος του οδοστρώματος.

«Τους θέλουμε όλους μαζί πλάι στον αγώνα μας»

Με τα τρακτέρ σταθμευμένα και σε διάταξη πάνω στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας ξημέρωσε το πρωινό της Δευτέρας και τους αγρότες να

προετοιμάζονται για το αγροτικό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Στο κάλεσμά τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ζητούν τη στήριξη και των πολιτών μαζί με αυτή των φορέων. «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κανέναν, τους θέλουμε όλους μαζί πλάι μας στον αγώνα μας».

Η Κεντρική Πλατεία αποτελεί σταυροδρόμι για τους Λαρισαίους που εκ πρώτης έδειξαν περιέργεια στη θέα των οχημάτων που βρήκαν θέση πάνω στην πλατεία, αλλά με τους ίδιους να δηλώνουν συμπαραστάτες στον αγώνα των αγροτών. Θυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου, τα τρακτέρ αναμένεται να κατευθυνθούν στον κόμβο του Πλατυκάμπου, για να ενισχύσουν το μπλόκο που έχει παραταχθεί από την περασμένη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλαλητήριο, – Λάρισα, Διαμαρτυρόμενοι, Εθνικής Οδού,syllalitirio, – larisa, diamartyromenoi, ethnikis odou