Σύγκρουση νταλίκας με σχολικό στα Κατεχόμενα: Νεκρές δύο μαθήτριες και ο οδηγός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα σε περιοχή του κατεχόμενου Πενταδακτύλου στα βόρεια της Λευκωσίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο 16χρονες μαθήτριες, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου. Επιπλέον, τραυματίστηκαν άλλοι πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το sigmalive.com ο οδηγός παρέλαβε τα παιδιά από ένα χωριό της επαρχίας Κερύνειας και προκειμένου να αποφύγει την κίνηση που επικρατεί στους δρόμους της περιοχής,

ακολούθησε τον ορεινό δρόμο (Δικώμου – Κερύνειας). Ο εν λόγω δρόμος, εξαιτίας του ότι είναι ορεινός και κοντά στα λατομεία που βρίσκονται στις παρυφές του Πενταδακτύλου, χρησιμοποιείται κυρίως από φορτηγά και γι’ αυτό έχει μεγάλες λακούβες.

Μία νταλίκα η οποία έστριψε από στροφή προκειμένου να μπει σε λατομείο, δεν πρόσεξε το μικρό λεωφορείο και ως αποτέλεσμα το καταπλάκωσε. Στο λεωφορείο επέβαινε και η σύζυγος του οδηγού, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται εξέφρασε τη θλίψη του. Άλλωστε ο Μ. Ακιντζί θα επιστρέψει στα Κατεχόμενα το απόγευμα και όχι αύριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του τουρκοκύπριου Μπαρίς Μπουρτζιού, στον οποίο εξέφρασε την ετοιμότητα της κυπριακής κυβέρνησης να βοηθήσει.

Το άρθρο Σύγκρουση νταλίκας με σχολικό στα Κατεχόμενα: Νεκρές δύο μαθήτριες και ο οδηγός εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα