Συγκλονιστικό αντίο Λυκουρέζου στη Λάσκαρη: «Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το τελευταίο αντίο είπαν στη Ζωή Λάσκαρη, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, συγγενείς και φίλοι. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία στις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν οι κόρες και η εγγονή της ηθοποιού.

O ποινικολόγος,

αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ζωή, τη γυναίκα που τον συντρόφευε για περισσότερο από 40 χρόνια, με ένα σύντομο επικήδειο.

«Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας» είπε και δάκρυσε ενώ της αφιέρωσε ένα τετράστιχο, που της είχε πει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια. «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν «αγγέλους δεν προσέχουν»».

«Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα» είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας.

Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σε ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις.

Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό» ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάνω από το λευκό φέρετρο.

Μετά την εξόδιο ακολουθία η ηθοποιός, που άφησε στον τόπο μία μεγάλη… καλλιτεχνική ιστορία γεμάτη ταλέντο και συναίσθημα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

6439590

7048360

Το άρθρο Συγκλονιστικό αντίο Λυκουρέζου στη Λάσκαρη: «Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστικό, Λυκουρέζου, Λάσκαρη, Σου,sygklonistiko, lykourezou, laskari, sou