Συγκατάθεση από την Περ.Αττικής προκειμένου να κατευθυνθεί κονδύλι πωλητών των Λαϊκών Αγορών σε απόρους

Οι Ομοσπονδίες των παραγωγών αγροτών και των επαγγελματιών πωλητών των λαϊκών αγορών, με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό ζήτησαν νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα μπορούσε ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Αττικής, να διαθέσει 1.000.000 Ευρώ από τα αποθεματικά του, προκειμένου να βοηθηθούν άποροι συνάνθρωποί μας στην αγορά προϊόντων από τις λαϊκές αγορές.

Οι Ομοσπονδίες ζήτησαν τη στήριξη του κ. Σγουρού στο αίτημά τους, καθώς ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών εποπτεύεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο

Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός συνεχάρη τους Προέδρους των Ομοσπονδιών για την πρωτοβουλία τους και στην απαντητική επιστολή του ανέφερε τα εξής:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα την πρότασή σας, το σκεπτικό και τις διαδικασίες υλοποίησής της, αναφορικά με τη διάθεση αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές για τη στήριξη ευπαθών ομάδων. Πρόκειται για μία θετική πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών σας, που αποδεικνύει έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης που τρέφετε προς τους άπορους και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Η πρότασή σας αποκτά ξεχωριστή αξία, καθώς κατατίθεται όχι από εύπορους και κατέχοντες, αλλά από απλούς ανθρώπους του μόχθου, που βιώνουν όμως καθημερινά στις λαϊκές αγορές, το δράμα και την οδύνη των συνανθρώπων μας.

Γνωρίζω άλλωστε ότι τα μέλη σας, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, βοηθούν και στηρίζουν τους ανθρώπους που υποφέρουν. Σας συγχαίρω και είμαι δίπλα σας, στην υλοποίηση της πρότασής σας, μετά από νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα