Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια απο το θάνατο του Βλάση Μπονάτσου

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σαν σήμερα από τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή Βλάση Μπονάτσου. Ήταν μια σημαντική προσωπικότητα του καλλιτεχικού χώρου ο οποίος άρχισε τη καριέρα του δημιουργώντας ένα μουσικό συγκρότημα τους Πελόμα Μποκιού με μεγάλες επιτυχίες.

Ο Βλάσης Μπονάτσος ήταν κατά γενική ομολογία ένας χαρισματικός καλλιτέχνης τόσο ως τραγουδιστής, όσο και ως ηθοποιός προσφέροντας αμέτρητες φορές το γέλιο μέσα από τις ταινίες, τις σειρές και τις εκπομπές του, καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 πρωταγωνίστησε

στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση Βίκτωρ Βικτώρια. Η σχέση τους κράτησε περίπου έξι χρόνια.

Παρουσίασε επίσης πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “Με το κλειδί στο χέρι” στην κρατική τηλεόραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα, το Με φόρα και το Πάμε για άλλα, όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του. Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 Οι Απαράδεκτοι. Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του Ζένια.

Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα