Στρατηγός-καταδρομέας στον Καμμένο: Με ποιο δικαίωμα φοράτε στολή;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μια ανοικτή επιστολή – φωτιά, ο κ. Ιωάννης Δρακωνάκης Αντιστράτηγος ε.α, επίτιμος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας, «γκρεμίζει» το «προφίλ» του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, που εμφανίζεται και φωτογραφίζεται παντού με στρατιωτική στολή.

«Αλήθεια κ. Υπουργέ, πως νιώθετε όταν φοράτε τη στολή;» υπογραμμίζει ο αντιστράτηγος και προσθέτει: «Αισθάνεστε τα G στο σώμα σας που νιώθουν οι ήρωες πιλότοι μας;» επισημαίνει ο αντιστράτηγος ΕΑ Ιωάννης Δρακωνάκης

σε ανοιχτή επιστολή του προς τον υπουργό.

«Θεωρείτε, ότι οι υφιστάμενοι σας θα σας θεωρήσουν ¨δικό» τους, επειδή φορέσατε στολή;» είναι το ερώτημα που θέτει ο αντιστράτηγος Δρακωνάκης και συνεχίζει απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο: «Θα σας πρότεινα να ρωτήσετε στελέχη όλων των βαθμών και όλων των κλάδων, όχι αυτούς που έχετε δίπλα σας στα Επιτελεία, αλλά αυτούς που περιπολούν στον Εβρο και τα νησιά, ή βρέχονται απο τα νερά του Αιγαίου πλέοντας στην επιφάνεια ή κάτω απο αυτήν, ή αγρυπνούν στις βραχονησίδες ή κάθονται στο πιλοτήριο του F-16 περιμένοντας την εντολή για αναχαίτιση».

«Αισθάνεστε την πίεση του νερού και το άγχος της μοναξιάς του βατραχανθρώπου, που κολυμπά εν καταδύσει με μόνο σύντροφο την πυξίδα και το φόρτο του; Νιώθετε αυτό που νιώθει ο αλεξιπτωτιστής, όταν περιμένει να ανάψει το πράσινο για να πηδήξει στο κενό από το αεροπλάνο, βλέποντας από κάτω του μόνο μαύρο σκοτάδι;Νιώθετε όπως ο πεζοναύτης, που κατεβαίνει από το αρματαγωγό στην αποβατική άκατο μεταμεσονύχτιες ώρες στη μέση του πουθενά;»

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του αντιστρατήγου ΕΑ Ιωάννη Δρακωνάκη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο:

Το άρθρο Στρατηγός-καταδρομέας στον Καμμένο: Με ποιο δικαίωμα φοράτε στολή; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα