Στουρνάρας: «Όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο» (+video)

«Θα πάει με ένα άρθρο, όλα μαζί», δήλωσε για τα νέα, σκληρά μέτρα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Χωρίς να γίνεται καμία εξαίρεση για τα εργασιακά, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατάθεση

του πακέτου των μέτρων στη βουλή τις επόμενες ημέρες», καθώς και ότι ο Π. Τσακλόγλου, πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, είναι εξουσιοδοτημένος να ενημερώσει το Euroworking Group ότι η διαδικασία για τη θεσμοθέτησή τους είναι σε εξέλιξη.

Ερωτηθείς για τις διαφωνίες της ΔΗΜΑΡ στο κομμάτι των εργασιακών, ο κος Στουρνάρας σχολίασε ότι πρόκειται για το μοναδικό «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων και έκανε κάλεσμα στον Φώτη Κουβέλη να στηρίξει το πακέτο. «Αν κάνουμε πίσω σ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ ήδη μου είπε ότι εμείς θέλουμε 15 τέτοια άρθρα και έχουν δίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τις πληροφορίες ότι έχει αρχίσει συζήτηση με την τρόικα για να μην περιληφθούν τα εργασιακά στο πακέτο μέτρων, που θα ψηφισθεί από τη Βουλή, αλλά σε επόμενο χρόνο.
Στις 18:30 ο κος Στουρνάρας θα συναντηθεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία και θα ενημερώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα