Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων η Μπαρτσελόνα! (video)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 της Κινέζικης Γκουανγκζού Εβεργκράντε παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αργεντίνικη Ρίβερ Πλέιτ το μεσημέρι της Κυριακής.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο δίχως τα δύο μεγάλα τους αστέρια Μέσι και Νειμάρ είχαν όμως τον Λουίς Σουάρες σε εξαιρετική μέρα!

Ο Ουρουγουάνος πέτυχε χατ-τρικ εις βάρος της Γκουανγκζού Εβεργκράντε του Σκολάρι, διαμορφώνοντας το 3-0.

Ο επιθετικός των

Καταλανών «χτύπησε» στο 39′ κάνοντας το 1-0, αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 5ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, ο Σουάρες έκανε το 2-0 από την ασίστ του Ινιέστα και 17′ αργότερα δεν έκανε λάθος και από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Κινέζοι το μόνο που έχουν να θυμούνται, πέρα από την εμπειρία, είναι μια κεφαλιά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έβγαλε έξοχα ο Μπράβο, πέφτοντας στη γωνία του.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο μικρός τελικός μεταξύ της Χιροσίμα και της Γκουανγκζού θα γίνει νωρίτερα την ίδια μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα