Στον τελικό τα κορίτσια του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία τους

Πραγματοποιώντας σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του ΠΑΟΚ επικράτησαν του Αθηναϊκού με 69-54 και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Αθηναϊκού να έχει προβάδισμα τριών πόντων. Στην επανάληψη όμως ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία νίκη και στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο ΠΑΟΚ

θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας.

Αναφορικά με τα εισιτήρια του αυριανού τελικού, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, υπάρχουν περίπου 600 εισιτήρια τα οποία θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προμηθευτεί μαζικά εισιτήρια και η αγορά τους από τους φιλάθλους γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με οπαδικά διακριτικά.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 29-26, 42-49, 54-69.

Αθηναϊκός: Ισκιόγλου 2, Λύμουρα 13(1), Σπαθάρου 2, Καζαντζίδου 1, Κασάπογλου, Ζότοβα, Κεχαγιά 18(1), Χαλικιά, Κοσμά 10, Κυριακοπούλου 8.

ΠΑΟΚ: Αυτζή 1, Σταμολάμπρου 14(1), Σπανίδου 11, Γιαννοπούλου 9, Νάστου, Βασιλειάδου 13, Σουλιώτη, Αγγελίδου, Ντεσρός 21.

Keywords
Τυχαία Θέματα