Στον τελικό η «Γιούβε»

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Τορίνο το οποίο κρίθηκε στην παράταση, η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη με τη Μίλαν (2-2) και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 του «Σαν Σίρο», προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο 28’ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιουβέντους, αφού έπειτα από εκπληκτική συνεργασία των Πίρλο και Λιχτστάινερ, πέρασε τον Αμέλια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «ροσονέρι»

Στο 51’ η Μίλαν έφερε το ματς στα ίσια, με τον Μεσμπά να ισοφαρίζει σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ μισή ώρα αργότερα έγινε η απόλυτη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μάξι Λόπες πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ (81’), ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Βούτσινιτς να δίνει τη χαριστική βολή στην Μίλαν. Ο επιθετικός της «Γιούβε», με κεραυνό από τα 30 μέτρα χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην ομάδα του, στέλνοντας στο «σπίτι» της την ομάδα του Αλέγκρι.

Ο αντίπαλος των «μπιανκονέρι» στον τελικό, θα προκύψει από τον άλλον ημιτελικό του «Σαν Πάολο», εκεί όπου η Νάπολι καλείται να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε από τη Σιένα.



Keywords
Τυχαία Θέματα