Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Α. Τσίπρας και &Φ. Κουβέλης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφτούν διαδοχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, θέτοντας αίτημα σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Με

διάταξη νόμου, που θα κατατεθεί την προσεχή εβδομάδα στη Βουλή, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στην κρατική χρηματοδότηση που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο

Εν τω μεταξύ, το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης θα διερευνήσει, μεταξύ των άλλων αδικημάτων, ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος θα ενεργήσει ταχύτατη ανάκριση για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Στο «μικροσκόπιο» και τα περί εκπαίδευσης χρυσαυγιτών από μέλη ειδικών δυνάμεων, με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μετά από σχετικά δημοσιεύματα που είδαν το φως τη δημοσιότητας.

Το πρωί, η οικογένεια του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα θα καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής με αίτημα την άρση απορρήτου κινητών τηλεφώνων και άλλων προσώπων, προκειμένου να διαπιστωθεί η μορφή συμμετοχικής τους δράσης στην υπόθεση της δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα