Στο “πόδι” από μπαλωθιές μια ολόκληρη γειτονιά!

Πανικόβλητοι περίοικοι σε γειτονιά περιοχής του Μαλεβιζίου, φοβούμενοι και για τυχόν «αδέσποτες», καλούσαν τηλεφωνικά  την Αστυνομία να δώσει τέλος σε αμέτρητες μπαλωθιές που έπεφταν σε ένα σπίτι στη διάρκεια γλεντιού.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η Αστυνομία που έφθασε στο σπίτι-«πεδίο βολής», προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς. Το επίσης σοκαριστικό είναι ότι στη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο

σπίτι οι αστυνομικοί εκτός από το πιστόλι κατάσχεσαν και δύο κουτιά που περιείχαν ακριβώς άλλες διακόσιες σφαίρες! Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Πώς περιγράφει η Αστυνομία τα γεγονότα με τις μπαλωθιές, που στο παρελθόν έχουν γίνει αιτία να γραφτούν μεγάλες τραγωδίες με νεκρούς και τραυματίες πάνω στα γλέντια και τις χαρές. «Ειδικότερα, μετά από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σχετικά με υπόθεση άσκοπων πυροβολισμών, μεσημβρινές ώρες της 11.05.2024 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, λόγω κοινωνικής εκδήλωσης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία του ανωτέρω ημεδαπού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πιστόλι διαμετρήματος 9mm.

Δύο (2) γεμιστήρες.

Δύο (2) κυτία που περιείχαν ενενήντα εννέα (99) πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και εκατόν έναν (101) κάλυκες, διαμετρήματος 9mm.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα