Στο κύπελλο τα λάθη δεν συγχωρούνται!!!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, μίλησε στους παίκτες του, στο πλαίσιο της προπόνησης της Τρίτης (8/1) και τους ξεκαθάρισε αναφορικά με τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα ότι δεν πρέπει με τίποτα να γίνουν λάθη, όπως στην Κομοτηνή, αφού τα ματς του θεσμού είναι δίχως γυρισμό.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης (8/1) έγινε προβολή βίντεο από τον αγώνα με τον Πανθρακικό, με τον Γιώργο Δώνη να στέκεται στα θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία του ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στα λάθη, έδωσε ιδιαίτερη σημασία για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Καλλιθέα που θα γίνει την Πέμπτη (10/1). Αυτό που τόνισε ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά είναι ότι στον συγκεκριμένο θεσμό δεν πρέπει με τίποτα να γίνουν λάθη, αφού τα ματς είναι δίχως γυρισμό.

"Στο Κύπελλο τα λάθη δεν συγχωρούνται. Αν γίνουν λάθη πληρώνονται γιατί αυτά τα ματς είναι δίχως γυρισμό. Δεν πρέπει με τίποτα να κάνουμε κάποια λάθη σαν αυτά που κάναμε στη Κομοτηνή", είπε χαρακτηριστικά ο Δώνης στους παίκτες του. Ξεκουράζει Λίνο Παράλληλα, ο Δώνης θέλει να ξεκουράσει τον Λίνο, προκειμένου να είναι πιο... φρέσκος στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και έτσι ο βραζιλιάνος μπακ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Ετσι, στο ματς του Κυπέλλου ο προπονητής του Δικεφάλου θα δώσει φανέλα βασικού στον Κώστα Σταφυλίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα