Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία κριτική στον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου μετά την συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕ/ΟΤΑ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για ανεύθυνη στάση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του επέστρεψε τις

κατηγορίες, καταλογίζοντας ευθύνες σε όσους κυβέρνησαν και «εξέθρεψαν τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό».

Η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου

«Δεν θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα του «ναι σε όλα τα προνόμια» των εργατοπατέρων του κρατισμού, να επιδείξει υπεύθυνη στάση.

Άλλωστε οι κάθε είδους συντεχνίες του χθες, αποτελούν, σήμερα, την βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους εμφυλιοπολεμικούς αλαλαγμούς του, τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.»

Στον ίδιο τόνο απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο σε νακοινωσή του τονίζει η υπευθυνότητα στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου, είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων, των νοσοκομείων.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου η «υπευθυνότητα» είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων, των νοσοκομείων. Αυτοί που εξέθρεψαν τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, τη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις είναι οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μάθημα σε όσους πάντα υπερασπίστηκαν τον πραγματικό ρόλο των δημόσιων αγαθών».

Keywords
Τυχαία Θέματα