Στις 20 Νοεμβρίου η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της Super League

Για τις 20 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού κατά της Super League για το θέμα της αναδιάρθρωσης, ύστερα από αίτημα των «πρασίνων» για κακή σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ,

το οποίο έγινε αποδεκτό. 

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, υποστήριξε ότι το καταστατικό της ΕΠΟ προβλέπει επταμελή σύνθεση, στην οποία οι διάδικοι ορίζουν από δύο μέλη. «Η θητεία του δικαστηρίου έχει λήξει μαζί με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ και δεν μπορεί να παραταθεί. Η σύνθεση του δικαστηρίου δεν είναι σύννομη με όσα προβλέπονται στο καταστατικό. Σας ζητούμε να απόσχετε από την διαδικασία και να οριστούν διάδικοι από κάθε πλευρά» επιχειρηματολόγησε ο κ. Κάρμης. 

Ο νομικός εκπρόσωπος της διοργανώτριας, Γιάννης Καραμηνάς, ζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης, προκαλώντας την αντίδραση της αντίπαλης πλευράς. «Η Σούπερ Λίγκα δεν θέλει την τήρηση της νομιμότητας. Η σύνθεση του δικαστηρίου δεν είναι νόμιμη. Με τον κύριο Οικονομάκη (δικηγόρος της διοργανώτριας και μέλος του δικαστηρίου) θα δικάσουμε; Υπάρχουν θέματα ηθικής τάξης» αντέτεινε η πλευρά των «πρασίνων». Το δικαστήριο ανακοίνωσε τελικά ότι κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού και αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 20 Νοεμβρίου, οπότε θα δικάσει με νέα σύνθεση.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα