Στην Κω ο παππούς του Μπεν: «Είμαι ανήσυχος γιατί τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Κω φτάνει σήμερα ο παππούς του Μπεν Νίνταμ, καθώς εκλήθη από τον Άγγλο επικεφαλής των ερευνών στο νησί, ΤζονΚάζινς.
«Θέλω απαντήσεις προτού πάω στον τάφο μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 68χρονος στη Mirror.

Ο πρώην οικοδόμος θα οδηγηθεί στο σημείο όπου χθες κατεδαφίστηκε ένα δωμάτιο της αγροικίας, το οποίο ο ίδιος είχε χτίσει(!) λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση του Μπεν.

Η

προέκταση αυτή, η οποία γκρεμίστηκε χθες μέσα σε 25 λεπτά από ένα μηχάνημα κατεδαφίσεων (εξωτερική φωτό), εφάπτονταν με την αγροικία όπου ο Έντι έκανε ανακαίνιση στις 24 Ιουλίου 1991, ημέρα εξαφάνισης του εγγονού του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι νευρικός που επιστρέφει στην Κω: «Είμαι ανήσυχος, γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά από τις έρευνες του 2012 (σ.σ.: τότε είχε ξαναπάει στην Κω). Η αστυνομία πιστεύει ακράδαντα ότι ο Μπεν είναι νεκρός. Απλώς σκέφτομαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Θέλω να δω τους αστυνομικούς στα μάτια. Πιστεύω ότι έχουν ισχυρές ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για το χειρότερο, μας είπαν πως ο Μπεν μπορεί να σκοτώθηκε από έναν εκσκαφέα. Αλλά εάν βρουν τον Μπεν, αυτό θα είναι το τέλος ενός εφιάλτη και η αρχή ενός άλλου. Είναι τρομερό συναίσθημα να ζεις με ενοχές που ξέρεις ότι δεν θα φύγουν ποτέ. Και η θεωρία της αστυνομίας περί ατυχήματος το κάνει ακόμα χειρότερο».
Την ημέρα που χάθηκε ο Μπεν, η σύζυγος του Έντι Νίνταμ, η 64χρονη σήμερα Κριστίν, είχε πάει τον μικρό να δει τον παππού του την ώρα που ανακαίνιζε την αγροικία. «Ο Μπεν ήταν μαζί μου και με τη γιαγιά του και εξαφανίστηκε ενώ τον είχαμε υπό τη «φροντίδα» μας. Πραγματικά, με εκπλήσσει το γεγονός ότι η κόρη μου (σ.σ.: η μητέρα του Μπεν) δεν με μισεί. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται».

Το άρθρο Στην Κω ο παππούς του Μπεν: «Είμαι ανήσυχος γιατί τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα