Στην Μπαρτσελόνα ο Αρντά με δικαίωμα… επιστροφής έως τις 20 Ιουλίου

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Τούρκος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Αρντά Τουράν με 41 εκατομμύρια ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αρντά που μετακομίζει από τώρα στη Βαρκελώνη, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες από την 1η Ιανουαρίου καθώς υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών για την Μπαρτσελόνα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά από σχετική απόφαση της FIFA.

ο Αρντά Τουράν. Έπειτα από το σχετικό αίτημα του Λουίς Ενρίκε, το

διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που «τρέχει» την ομάδα μέχρι τις εκλογές της 18ης Ιουλίου, άναψε το πράσινο φως και ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τους «μπλαουγκράνα» από τη νέα σεζόν.

Θα πρέπει να σημειθωθεί πάντως ότι στην συμφωνία Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο υπάρχει και ένας όρος σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα της Καταλονίας έχει δικαίωμα να πουλήσει κα πάλι τον Αρντά στην Ατλέτικο με το ποσό που θα είναι μικρότερο από αυτό της αγοράς κατά 10%, μέχρι τα μεσάνυστα της 20ης Ιουλίου.

Ο όρος αυτός μπήκε για να διευκολύνει την διοικούσα επιτροπή της Μπαρτσελόνα η οποία έχει εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στις 18 του μηνός και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην θέλει τον παίκτη η διοίκηση που θα εκλεγεί, η οποία και θα επικυρώσει ή όχι τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα