Στην Αθήνα σήμερα η σύζυγος του Τζόρτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα η δικηγόρος και σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η κ. Κλούνεϊ έρχεται στη χώρα μας λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, προκειμένου να προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση στον αγώνα που δίνει για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία.

Η λιβανικής καταγωγής Αλαμουντίν, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

και τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα μαζί με τον εργοδότη της, τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον, ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers.

«Για πρώτη φορά ζητήθηκε από τον Ρόμπερτσον και την Κλούνεϊ να παράσχουν νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για αυτό το θέμα το 2011. Θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους» προσέθεσε το γραφείο σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι δύο δικηγόροι θα παραμείνουν στην Αθήνα από την 13η Οκτωβρίου έως την 16η Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε και ο ίδιος εκφράσει την υποστήριξή του για την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα καθώς προωθούσε την ταινία του «Μνημείων Άνδρες» (The Monuments Men).

Keywords
Τυχαία Θέματα