Στην Αθήνα ο «αντικαταστάτης» του Μήτρογλου

Ο Νέλσον Βαλντές θα καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου στην επιθετική γραμμή των «ερυθρολεύκων». Ο Περουβιανός διεθνής επιθετικός έφτασε από χθες βράδυ (λίγο πριν τη 1:00) στην Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την Αλ Τζαζίρα, με οψιόν αγοράς.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 31χρονος άσος τόνισε τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός

είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας.

Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Βάις, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Ερνάν Πέρες από την Παραγουάη, που αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Κατζιόλι, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο την μετακίνηση του πελάτη του στους «ερυθρολεύκους» λέγοντας:. «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες».

Τέλος ο Κώστας Μήτρογλου, που έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, θα περάσει από ιατρικά τεστ το πρωί της Πέμπτης 30/1 κι εν συνεχεία θα υπογράψει για 4,5 χρόνια έναντι 2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα