Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πάτησε ελληνικό έδαφος τα ξημερώματα της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Αλεχάντρο Αλφάρο. Ο Ισπανός έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από τη Βαρκελώνη. Σήμερα θα περάσει από εξετάσεις και θα ολοκληρωθεί με τα τυπικά που απαιτούνται οι μεταγραφή του. Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ’ ευχήν, ανυπομονώ να κάνω προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες.

Έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και θα είμαι στη διάθεσή του προπονητή μου για να παίξω όποτε το κρίνει απαραίτητο.»

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει, είναι διάρκειας δύο χρόνων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα υπάρξει οψιόν ανανέωσης από πλευράς των «πρασίνων». Σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής θα πάει στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, προκειμένου να γνωριστεί με το προπονητικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μίντιλαντ και δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή ακόμα και για το πρώτο ματς την Πέμπτη.

Το άρθρο Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα