Στη Β’ Εθνική η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται την νέα σεζόν η ομάδα της ΑΕΚ, καθώς το σωματείο δήλωσε συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, εξαιτίας των πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που δεν της επέτρεπαν να συμμετέχει στην Α2. Πρόκειται για μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση

του πρωταθλήματος.

Παίζοντας στη Β’ Εθνική η Ένωση δεν απαλλάσσεται από τα χρέη, καθώς οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή ενός σωματείου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι λιγότερο αυστηρές.

Τη θέση της ΑΕΚ στην Α2 δικαιούται να πάρει ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Σημειώνεται πως από τη Β’ Εθνική στην Α2 ανεβαίνουν ο πρώτος του Βορείου και ο πρώτος του Νοτίου ομίλου, καθώς και ο νικητής του αγώνα κατάταξης μεταξύ των δύο δεύτερων των ομίλων. Από τη Β’ Εθνική υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι του Βορείου ομίλου και οι τέσσερις τελευταίοι του Νοτίου ομίλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΕΚ να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα