Στη «μάχη» του Europa League απόψε ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Μετά τη χθεσινή «συντριβή» του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ, που τον στέλνει στα πλέι οφ του Europa League, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καλούνται να επιδείξουν σοβαρότητα και ψυχραιμία για να είναι και αυτοί παρόντες στο ραντεβού της κλήρωσης στη Νιόν αύριο, Παρασκευή, μαζί με

το «τριφύλλι» και να μάθουν τους αντιπάλους τους για να προκριθούν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στη Σλοβακία και την Τρνάβα για τον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ (21:05), έχοντας λίγο πιο δύσκολο έργο από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επικράτησε 1-0 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα μείνει με δέκα παίκτες από το 2ο λεπτό λόγω αποβολής του Βίτορ!

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 πιθανότατα ο ΠΑΟΚ, με τον Όλσεν κάτω απ” τα δοκάρια, δεξιά θα βρεθεί ο Κωνσταντινίδης, αριστερά ο Τζαβέλλας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κόστα και Σκόνδρας. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Τζιόλης. Στις πτέρυγες οι Μακ και Κοροβέσης, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μυστακίδης.

Τέλος Λούκας και Μάρτενς-Έρχεται ο Λέοβατς(;)

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε μετά από τα όσα δήλωσε ο Ίγκορ Τούντορ για τον Λούκας, πως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στην Λα Κορούνια με 2 εκατ. ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στην Σλοβακία πως επήλθε συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ, Λα Κορούνια και Καρπάτι για την πώληση του Λούκας Πέρεθ στην ομάδα της Γαλικίας με 2 εκατ. ευρώ.

Συν τοις άλλοις, μετά τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, που έλυσε χθες το συμβόλαιο του, ένας ακόμη παίκτης αποτελεί παρελθόν. Πρόκειται για τον Μάαρτεν Μάρτενς. Ο Βέλγος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Δικεφάλου στο θέμα της αποζημίωσης του υπογράφοντας στην συνέχεια και την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή και μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση Ρουντενβς, ο Κροάτης τεχνικός θέλει να φέρει έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει από την πατρίδα του για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο λόγος για τον Μάριν Λέοβατς που αγωνίζεται στην Ριέκα.

Πρόκειται για 27χρονο διεθνή τρεις φορές με την Εθνική Κροατίας με πρώτη συμμετοχή του το 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλη γιορτή στο Περιστέρι

Όσον αφορά στον Ατρόμητο, έχει σαφώς πιο εύκολο έργο, μετά το εμφατικό 3-1 του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και απόψε στο Περιστέρι (21:00) θέλει μαζί με τον κόσμο του να στήσει μια μεγάλη γιορτή πρόκρισης. παρών, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών Μιχάλης Γρηγορίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3 και τους Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπιτόλο- Γοδόι, Ουσέρο, Πίτου- Ούμπιντε, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα