Στη Γ” Εθνική κατηγορία η Νίκη Βόλου

Στην Γ΄και όχι στη Β΄Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Νίκη Βόλου της οποίας οι παράγοντες έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ενημερώνουν ότι η ομάδα αδυνατεί, λόγω οικονομικών προβλημάτων, να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» ο αντιπρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματείου της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας είπε: «Προχωράμε σαν να είναι η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Κάνουμε τον προγραμματισμό μας, έχουμε κλείσει κέντρο για την προετοιμασία μας και προχωράμε να κλείσουμε τα φιλικά του Αυγούστου για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς κάνουμε τον σχεδιασμό μας και προχωράμε στον προγραμματισμό».

Όπως είναι γνωστό πέρσι η Νίκη Βόλου αποχώρησε από την Super League λίγο καιρό μετά την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα. Φέτος θα έπρεπε να δηλώσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, όμως οικονομικοί λόγοι αναγκάζουν τους ανθρώπους της να «ρίξουν» ουσιαστικά την ομάδα στην Γ΄Εθνική, οπότε και θα απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί με την διάλυση της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα