Στη φυλακή το ζευγάρι για την δολοφονία του καρδιολόγου (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα θα οδηγηθεί στη φυλακή το ζευγάρι για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία.

Κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ο Βούλγαρος ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό, ενώ υποστήριξε πως το θύμα γνώριζε για την παράνομη σχέση. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, ο 62χρονος του έστειλε γραπτό μήνυμα στον εραστή της, απειλώντας τον ίδιο αλλά

και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία, στις 14 του Αυγούστου.

Στη φυλακή και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή.

Ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 2 χρόνια.

«Εγώ τα έκανα όλα. Εγώ παντού. Ήταν δική μου ιδέα το έγκλημα. Το σκέφτηκα και το πραγματοποίησα χωρίς τη συμμετοχή κανενός. Το μετάνιωσα… Νιώθω πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέκετε την γυναίκα σε όλο αυτό. Ήθελα να τη σώσω από ένα γάμο που δεν περνούσε καθόλου καλά με τον άντρα της. Είχαμε δύο χρόνια σχέση, την αγαπούσα, ήθελα να τη σώσω και αυτό έκανα. Σε όλο αυτό ήμουν μόνος μου», δήλωσε ο δράστης κατά την απολογία του.

Η 38χρονη Βουλγάρα, του είχε ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουν, γιατί από τη στιγμή που είχε μάθει ο άντρας της για την εξωσυζυγική σχέση, της δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Ο δικηγόρος του Βούλγαρου δολοφόνου, Γιάννης Μανδελένης μίλησε για την υπόθεση στο protothema: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Στη δικογραφία και οι δύο παραδέχονται τη σχέση τους. Όλη αυτή η παραφιλολογία με το παιδί δεν προκύπτει από πουθενά, γιατί το παιδί είναι πιο μεγάλο από τη σχέση τους. Το παιδί είναι τεσσάρων ετών και η σχέση τους μετρά δύο χρόνια. Διέπραξε το έγκλημα γιατί ήθελε να τη σώσει από ένα γάμο με πολλά προβλήματα και αυτό έκανε . Πήρε όλη την ευθύνη του εγκλήματος , μόνος του».

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα Δικαστήρια Νεάπολης και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το άρθρο Στη φυλακή το ζευγάρι για την δολοφονία του καρδιολόγου (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στη φυλακή το ζευγάρι για την δολοφονία του καρδιολόγου (vid),