Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες ένοπλων ληστών τραπεζών

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ληστών, ηλικίας 28 και 23 ετών (πατήστε εδώ για να δείτε όλς τις φωτογραφίες), αντίστοιχα, οι οποίοι διέπραξαν το τελευταίο 7μηνο 11 ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, στην Αττική.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΔΗΜΟΥ Θεμιστοκλή του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν.

29-7-1985 στο Μαρούσι.

Β) ΒΑΡΒΑΡΕΣΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεν.5/3/1990 στην Πάτρα.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος συνελήφθη την 28-06-2013 στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διέπραξαν από κοινού το τελευταίο επτάμηνο 11 ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική (σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Γλυφάδα/2 φορές, Αθήνα/2 φορές, Βούλα, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Παγκράτι και Γκύζη), με συνολική λεία 168.240 ευρώ.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, όπου ο συλληφθείς πήγαινε πίσω από τα γκισέ στα ταμεία και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε τον ρολό του «τσιλιαδόρου».

Μάλιστα, οι δύο δράστες ενέχονται και σε δύο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, τον Ιανουάριο από το Περιστέρι και τον Μάιο από την Αθήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα