Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 23χρονου που ασέλγησε σε 16χρονη (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Πέμπτη, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 23χρονου

Ο νεαρός συνελήφθη στις 23 Ιανουαρίου στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής σε βάρος ανήλικου θύματος.

Πρόκειται

για τον ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) ENTY (EDI) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

Ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει μια 16χρονη κοπέλα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo, έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της. Στη συνέχεια, την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της.

Στη συνέχεια, πήγε έξω από το σπίτι της και εκείνη του έκλεισε ραντεβού σε ένα άλλο σημείο στον Πειραιά, ωστόσο το κορίτσι είχε ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, για να διαπιστώσουν, αν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις, σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Το άρθρο Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 23χρονου που ασέλγησε σε 16χρονη (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα