Στη Δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης για το «πόθεν έσχες»

Η Βουλή αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη την υπόθεση του Γιώργου Βουλγαράκη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες. Όπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί για περαιτέρω διερεύνηση, καθώς ο κ. Βουλγαράκης δεν δήλωσε στο «πόθεν έσχες» του ότι η σύζυγός του (Αικατερίνη Πελέκη) εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ ως συνδικαιούχος

offshore εταιρείας.

Η Επιτροπή ασχολήθηκε και τις υποθέσεις του Γιάννου Παπαντωνίου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι σύζυγοι των οποίων επίσης εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ. Η λήψη της απόφασης για τον κ. Παπαντωνίου αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 17 Ιανουαρίου, λόγω ανεπαρκούς ενημέρωσης ορισμένων μελών της, σε σχέση με το απαντητικό υπόμνημα που έχει αποστείλει ο πρώην υπουργός.

Σε ό,τι αφορά τον κ, Κεφαλογιάννη η Επιτροπή θεώρησε επαρκείς τις εξηγήσεις του και απλώς αποφάσισε να στείλει το υπόμνημα του βουλευτή στον οικονομικό εισαγγελέα προς ενημέρωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα