Στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέτουν θέμα ηγεσίας

Όσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει το παιχνίδι εκβιασμών σε περίπτωση που αποτύχει η Ελιά, στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στο κόμμα σε περίπτωση αποτυχίας στις Ευρωεκλογές.

Σήμερα (Πέμπτη) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ,

Παναγιώτης Ρήγας, έθεσαν θέμα ηγεσίας αν η «Ελιά» πάρει χαμηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές.

«Πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%; Θα πάμε σε ανασύνταξη του χώρου ούτως ή άλλως μετεκλογικά… Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν… Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε…», σχολίασε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος συμπληρώνοντας: «Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στη Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός; Ας κάνει κυβέρνηση με τη Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι».

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, δήλωσε ότι «μετά τις εκλογές είναι θεμιτό να συζητηθούν όλα, ακόμη αν προκύψει ζήτημα, και το θέμα ηγεσίας. Δεν υπάρχει κανένα ταμπού».

Keywords
Τυχαία Θέματα